Flash Player vereist

 

Coaching   Wie Zijn Wij?   Workshops   Agenda   Literatuur   Links

 

Aanbod Coaching

 

 

Bij Sunfood Coaching kun je voor persoonlijke begeleiding terecht.
Met een open hart en een groot luisterend oor sta ik voor je klaar om samen te werken aan je persoonlijke geluk en gezondheid, of dat van je kinderen.

Coachingsprogramma “
Duurzaam veranderen” van 6 maanden:
We maken gebruik van een werkmap waar we systematisch de belangrijkste thema’s bestuderen die bijdragen tot gezondheid, welzijn en vitaliteit, en deze gaan we direct in praktijk brengen. In je eigen tempo kom je tot je einddoel die we vooraf opstellen.
Kosten: 397,- euro, inclusief werkmap, receptenboek en 6 begeleidingsgesprekken. Tijdens de zes maanden kun je deelnemen aan verschillende workshops waar je je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk kunt omzetten.

Coaching “
Gezonder Leven? Begin NU.” een middag intensieve begeleiding met voedingsdemo, de basisprincipes van Raw Food en Superfoods, en het opstellen van je persoonlijke doelstelling voor een betere gezondheid en vitaliteit.
Kosten: v.a. 39,50 p.u. . Receptenboek, starters-reader en superfoods verkrijgbaar.


Bel gerust voor een vrijblijvend oriëntering-gesprek!
Sylvia: tel. 06 - 12 61 0719
Of meld je aan per mail:
sylvia.ankum@gmail.com
 

 

 

Open huis “Huis Zonder Fornuis”

 

 

Wil je graag vrijblijvend meer te weten komen over deze nieuwe, coole, moderne levensstijl van Raw Food en Superfoods? Kom kijken, proeven, lezen en meedoen op de open dagen van Sunfood Coaching en Raw Kids Amsterdam!
De hele middag is er open huis en kun je een kijkje komen nemen. Iedereen is van harte welkom, - ook met kinderen! - er zijn twee kinderspeelkamers en een ruime buitenspeelplaats.

Zondag 9 augustus
Zondag 23 augustus
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur.
Maarsenhof 302
1106 PG Amsterdam Z.O. (5 min. Lopen vanaf het Station Holendrecht)
Aanmelden mag op Tel. 06 - 12 61 0719 of per mail:

 

sylvia.ankum@gmail.com.


Tel. thuis: 020 - 66 99 403

 

 

 

 

 

 

Workshops

 

 

 

Wil je je meer verdiepen in de informatie over gezondheid en natuurlijke voeding, dan bieden we regelmatig lezingen en workshops aan waarbij we verschillende thema’s uitdiepen. Dit gebeurt in een levendige vorm waarbij we interactief de wetenschappelijke en praktische stof aanbieden, uitdiepen, en via een voedingsdemonstratie en film aanvullen tot een prettig, afwissselend drie-uurs-programma.

Tijdens de workshops maken we gebruik van de beste, meest geavanceerde voedingsproducten op het gebied van Rawfood en Superfoods. Deze komen o.a. van Mastercare in Amsterdam en Health XL uit België.

Als begeleidende receptenboeken bij de voeding-workshops gebruiken we de serie gezondheidsgidsen van de Groene Dag en het nieuwe receptenboek “Het Pure Eten van Raw Food”. Bovendien zijn er verschillende readers verkrijgbaar speciaal geschreven voor de workshops.
 

<Meer info>

 

Copyright Flex Web Webdesign 2009

 

 

Wil je weten wat er mogelijk is met voeding voor het verbeteren van verschillende gezondheidsklachten zoals astma en diabetes, menstruatieklachten, vermoeidheid, depressie of gewrichtspijn?

Dan ben je bij Sunfood Coaching aan het juiste adres.
 

 

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flash Player vereist

Sunfood Coaching
Adviesburo voor Natuurlijke Voeding en Gezondheid
 

Sunfood Coaching
contact
Home.Sunfood Coaching.Raw Kids Amsterdam.contact.
Home.Sunfood Coaching.Raw Kids Amsterdam.contact.

Gezond leven Gezonde voeding Gezond eten Gezondheid Veganistisch Vegetarisch  afvallen  snel afvallen makkelijk afvallen Afslanken Rawfood Raw food  Natuurlijk genezen Alternatieve geneeswijzen Natuurvoeding Sunfood Superfood Voeding Gezonde levensstijl   leefwijze Alternatieven voor melk Alternatieven voor suiker Alternatieven voor vaccinatie Alternatieven voor inenten Alternatieven voor vlees gezond alternatieven Sport  beweging
Natuur Gezond koken Gezonde recepten Recepten zonder suiker Coaching  David Wolfe Levende voeding Lekker en gezond eten  Vaccinatie Natuurlijke ziektepreventie Sylvia Ankum genezen Veilig inenten Puur eten Obesitas genezen Leven redden Ziekte genezen Diabetes genezen Astma genezen Coaching Begeleiding fitness Pérez Riquelme yoga Menstruatieproblemen